ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ

Κατέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Cleaning Services.jpg

Η VIP MAXAIRAS SECURITY αναλαμβάνει τον αρχικό καθαρισμό κάθε είδους σπιτιού και κτιρίου, είτε πρόκειται για νεόδμητη πολυκατοικία είτε για επαγγελματικό κτίριο με το έμπιστο & έμπειρο προσωπικό, σε συνδυασμό με το σύγχρονο και ιδιόκτητο εξοπλισμό του σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Χρησιμοποιούμε πάντα αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και κατά την διάρκεια του καθαρισμού κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

O αρχικός καθαρισμός ενός κτιρίου ή γραφείου μετά από ανέγερση ή ανακαίνιση είναι απαραίτητος, ώστε να εξαλειφθεί η σκόνη και τυχόν περίσσεια υλικά που έχουν απομείνει στο χώρο. Για παράδειγμα, αφαιρούνται τυχόν υπολείμματα τσιμέντου, κηλίδες χρώματος ή βερνικιού, και έτσι ο νέος ή ανακαινισμένος χώρος αναδεικνύεται στο έπακρο. Αντίστοιχα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επιθυμητού χώρου πριν ή μετά από μετακόμιση για να είστε σίγουροι ότι μεταφέρεστε σε ένα φροντισμένο, υγειές και πεντακάθαρο περιβάλλον.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Παράθυρα

Σκληρές επιφάνειες

Χαλιά

Υφάσματα

ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!